marți, 18 decembrie 2012

Boxer


Cateii din rasa Boxer fac parte din grupa molosilor si sunt caini capabili sa execute diverse sarcini. Sunt de talie mare si impresioneaza prin aspectul musculos si puternic. De-a lungul timpului au fost porecliti Boxer German si Peter Pan. Sunt alegerea perfecta pentru cei care cauta un catel plin de viata si care sa iubeasca cu adevarat oamenii.
Originea:
Este reprezentata de Germania, fiind obtinuti prin incrucisarea in anii 1830  a tipului de Mastiff Bullenbeisser si Bulldog Englez. Catelul Boxer modern mosteneste puterea, curajul, tenacitatea si agilitatea stramosilor sai. Numele de Boxer il datoreaza faptului ca se lupta cu labele din fata. Aceasta rasa a fost creata pentru paza si lupta cu taurii si s-a dovedit util si in munca de politie si militara. Sunt caini ideali pentru familie, fiind protectori innascuti cu un simt vizual ascutit, sunt recunoscuti pentru legatura speciala pe care o stabilesc fata de copii impreuna cu care adora sa se joace.


Infatisare:
Cateii din rasa Boxer de Vanzare au un trup vanjos acoperit de o blana scurta, neteda si stralucitoare. Isi poarta trupul cu gratie si demnitate, iar expresia sa reflecta emotiile pe care le traieste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu